slider 735 slider 734 slider 733 slider 732 slider 730 slider 729 slider 727 slider 725

Tarih : 21.01.2008

>>Bizden Haberler 1"Şirketimiz ortaklarından YMM Şükrü ŞENALP"in konuşmacı olarak katıldığı,IV. Kırtasiye Kurultayı 23 -24"25 Kasım 2007 tarihinde Kartepe/İzmit"te yapıldı.

 kurultay.jpg

IV. Kırtasiye Kurultayı 23 -24–25 Kasım 2007 tarihinde Kartepe/İzmit’te yapıldı.

Günümüzün gelişen dinamiklerine tartışarak, sektörümüzün bugünü ve geleceğine hep birlikte yön verdiğimiz kurultaya imalatçı, ithalatçı, ihracatçı ve toptancı üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.. Ayrıca davet edilen kırtasiye perakendecileri de kurultaya katıldılar. Kurultaya katılım beklenenin üzerindeydi ve bugüne kadar yapılanlar içinde en kalabalık olanaydı.
 
Kurultay, Cuma günü saat 12.00’de otele giriş işlemleriyle başladı. Saat 16.00’da Kurultay açılış konuşması ve kurultay divanının oluşturulmasıyla başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, Tükid’in 18 aylık icraatlarını anlatan Barkovizyon gösterisi üyelere sunuldu ve çok beğenildi. Tükid Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Polat açılış konuşması ve Tükid Faaliyet raporunu üyelere sundular. Ve derneğe mülk alımı ile ilgili üyelere bilgi verdiler, yetki istediler. Oylama yapıldı ve kabul edildi.

 

Dernek Genel Sekreteri İzel Rozental genel bir konuşma yaptılar. Bu konuşmalardan sonra ITO 65.Grup başkan yrd. Sn. Rıdvan Açan, üyesi olduğumuz SEDEFED ( Sektörel Dernekler Federasyonu ) Başkan Yrd. Sn. Timur Erk, ve KOSGEB İstanbul Bölge Müdürü Sn. Mustafa Kaplan kuruluşları ile ilgili konuşmalar yaparak üyelerimizi bilgilendirdiler. 15–20 dk. ara verildikten sonra 2.gün konferans verecek olan konuşmacılar ve ilgili konular açıklandı ve sektörün sorunları ile ilgili karşılıklı görüşmelere geçildi.

Kurultayımızın 2.günü saat 10.00’da başladı. İlk konuşmacı Doç. Dr. Melih Baş ‘’ Aile şirketlerinden kurumsala geçiş ‘’ konusunda üyelerimize bilgi verdiler. Diğer bir konuşmacı Av.R. Leyla Süren ‘’ Marka tescil, patent ve faydalı model ‘’ ile ilgili konuşma yaptılar. Bu konuşmadan sonra bir cafe-breek verildi ve diğer konu başlığına geçildi. ‘’ Maliyet hesaplanması ve rekabet ‘’ konusu ile ilgili Doç. Dr. Melih Baş konuşma yaptılar. Öğle yemeğinden sonra ‘’ Vergi ve KDV farklılıkları ‘’ konusu ile ilgili Yem. Mali Müşavir Şükrü Şenalp konuşma yaptılar. Konuşmalar bittikten sonra üyeler ayrı salonlara geçerek konuşmacılara konular ve sorunları ile ilgili sorular sorarak bilgi alışverişinde bulundular. Bu konuşmalardan sonra tüm katılımcılar aynı salonda toplanarak genel bir toplantı yapıldı ve sektörün sorunları karşılıklı olarak görüşüldü. Akşam gerçekleştirilen gala yemeğinde sponsorlar ve konuk konuşmacılara anı plaketlerinin sunuldu ve sektör mensupları iki günün yorgunluğunu eğlenerek üzerlerinden attılar.

Kurultayımızın 3.günü saat 10.00’da genel toplantı salonunda toplanıldı ve sektörün sorunları yeniden karşılıklı olarak tartışıldı ve çözüm önerileri sunuldu. Toptancıların her yıl düzenlemiş oldukları bölgesel fuar aktivitelerinin CNR’ da yapılacak olan kırtasiye fuarından sonra yapılması fikri benimsendi. Divan başkanı tarafından okunan‘’ Kurultay Sonuç Bildirgesi’’nin ardından son rötuşlar ve talepler kayda alınarak saat 12.00’de kurultay toplantısı sonuçlandırıldı.

Yeminli Mali Müşavir şükrü ŞENALPin sunumu için tıklayınız...

Doç.Dr.Melih BAŞın sunumları için;

Kurultay Sunumları
AİLE ŞİRKETLERİ EĞİTİMİ ASETATLARI.ppt
AİLE ŞİRKETLERİ GELİŞME EVRELERİ.xls
MALİYET MUHASEBESİNE GİRİŞ SLAYTLARI.ppt

/

 /

/