slider 735 slider 734 slider 733 slider 732 slider 730 slider 729 slider 727 slider 725

Tarih : 28.07.2008

KEY listesi internette

8.5 milyon vatandaşı ilgilendiren KEY ödemelerinde sona gelindi. KEY listeleri en geç bu gece saatlerinde internetten yayınlanacak. 1 milyon kişinin aynı anda girebileceği www.keyodemeleri.com adresinden kim ne kadar alabileceğini öğrenecek

 

MİLYONLARCA kişinin merakla beklediği KEY hesapları ile son noktaya gelindi. KEY listeleri en geç bu gece 24.00’ten itibaren internetten yayınlanmaya başlanacak. İsteyen T.C kimlik numarasını girerek ne kadar alacağını öğrenecek. Halen internet ortamında olan liste her biri 160 sayfalık 3 Resmi Gazete’nin basımının tamamlanmasının hemen ardından internet sitesinde yayınlanacak. Yetkililer, Resmi Gazete’nin bitmesi için gerekirse 24 saat çalışılacağını ve basımının yetiştirileceğini belirtiyorlar. KEY hak sahiplerine ve ödemelerine ilişkin listenin perşembe günü öğleden sonra kendilerine ulaştırıldığını belirten Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletme Müdürü Ramazan Sakça, listelerin Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında bugün ilan edileceğini bildirdi.

 

KİM NE ZAMAN PARASINI ALACAK"

 

HER biri 2 bin sayfadan oluşmak üzere, 80 veya 90 cilt halinde basılacak listelerde yer alan ve TC kimlik numarasının son iki rakamı 0 ile 8 olan vatandaşlar ödemelerini yarın alabilecek. Son rakamı 10 ile 18 arasında olan hak sahiplerine ise 29 Temmuz Salı günü ödeme yapılacak. Ödemelerin 8 Ağustos’ta tamamlanması öngörülüyor. Vatandaşlık numarası tespit edilemeyen 1.3 milyon hak sahibine ise kimlik tespitinden sonra ödeme yapılacak. Ramazan Sakça, listelerin CD ve elektronik dosyalar halinde bildirildiğini, 160 bin veya 180 bin sayfa olarak düzenlendiğini kaydederek, çok büyük içerikli olması nedeniyle listeleri gösteren Resmi Gazete’nin 3 tane basılacağını, sonra ihtiyaca göre baskı yapılabileceğini bildirdi. Üç Resmi Gazete’nin birisi Cumhurbaşkanı Gül’e, birisi de Başbakan Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Üçüncü Resmi Gazete ise arşivde saklanacak. KEY ödemelerine ilişkin bilgiler http://www.keyodemeleri.com 'dan öğrenilebilecek.


Star Gazetesi